Westers Kunststofkozijnen


M J van Olmstraat 52 9672 AE Winschoten
0597413494 Klik om te bellen

Over Westers Kunststofkozijnen

Al jaren zijn wij een erkende specialist in het maken en plaatsen van kunststofkozijnen. Elke keer weer doen wij ons best om u, de klant, naar alle tevredenheid bij te staan als het om kunststofkozijnen gaat. Om dit te waarborgen hebben wij gekwalificeerde adviseurs in dienst, en beschikken wij over een eigen fabriek.

Ramen, kozijnen en deuren kunnen in vele uitvoeringen worden toegepast. De keuze van uw ramen, kozijnen en deuren hangt af van de leeftijd en het karakter van uw woning. Onze adviseurs kunnen samen met u de meest optimale keuze voor uw woning maken. Van modern tot klassiek, van nieuwbouw tot renovatie, Westers Kunststofkozijnen heeft voor u altijd de juiste oplossing.
Ook een belangrijk aspect van uw huis is de veiligheid. En daarin spelen deuren natuurlijk een belangrijke rol. Allereerst is er de voordeur, ofwel de entree naar de rest van de woning. Deze deur moet er niet alleen mooi uitzien, hij moet bovendien ook voldoende inbraakwerend zijn evenals de achterdeur. Wij werken tevens met politiekeurmerk. Zo kunnen ramen en deuren ook worden voorzien van horren.

Om volledig van de Westers Kunststofkozijnen producten te profiteren moet de montage zorgvuldig en vakkundig worden uitgevoerd. Plaatsing, montage en service houdt Westers Kunststofkozijnen in eigen beheer.
Het Westers Kunststofkozijnen montage-team is gespecialiseerd in het vakkundig plaatsen van al onze producten. Jarenlange ervaring en regelmatige bijscholing van onze montage-medewerkers garanderen een perfect afgewerkte plaatsing van ramen, serres, deuren, dakkapellen, schuifdeuren, veranda’s, gevelbekleding, dakramen etc.

Website: www.westers-kozijn.nl
Mailadres: info@westers-kozijn.nl

Westers Kunststofkozijnen in het kort

Producten

Deuren
Horren
Kunststof kozijnen
Ramen
Schuifpuien

Levering aan

Bedrijven
Particulieren

Onze locatie

Westers Kunststofkozijnen


M J van Olmstraat 52 9672 AE Winschoten
0597413494 Klik om te bellen