Smeed- en Construktiebedrijf Van der Vegt B.V.


Manmakerweg 2 2971 VP Bleskensgraaf
088-1652000 Klik om te bellen

Over Smeed- en Construktiebedrijf Van der Vegt B.V.

BEHOUD GAAT VOOR VERVANGING!    

Niet zomaar een kreet maar de essentie van ons vak, en wij beheersen dit vak al meer dan 100 jaar. Wij kunnen u vanuit deze ervaring adviseren hoe u het beste om kunt gaan met uw monument. In samenwerking met vakkundige partijen zoals architecten en aannemers dragen wij bij aan de instandhouding van ons monumentale erfgoed.

Van der Vegt

Wij zijn een sterk ontwikkeld restauratiebedrijf wat zich in de loop van haar meer dan 100 jarig bestaan heeft ontwikkeld tot een bedrijf waarin zich verschillende disciplines bevinden.

De vakmensen die bij Van der Vegt werkzaam zijn, hebben ieder hun eigen specialisme. Zij zijn inzetbaar voor staalbouw, non ferro, (complexe) trappen, (sier-)smeedwerk en restauratie van metaalwerk. Met name restauratie is een onderdeel binnen onze disciplines waar we goed in zijn, tevens zijn we goed ingevoerd bij de RCE (rijksdienst voor het cultureel erfgoed) en werken zeer veel aan monumenten welke de status rijksmonument hebben.

 De laatste decennia hebben wij veel monumenten gerestaureerd. Enkele voorbeelden hiervan zijn: Landgoed Zonnestraal Hilversum, Rijksmuseum Amsterdam, Vredespaleis Den Haag, Vondelpark Amsterdam, Wereldmuseum Rotterdam en vele andere.

Werkwijze

Liefde voor het vak en respect voor het verleden resulteren in vakmanschap.

Offerte aanvraag

Voor het leveren van een trap, hekwerk, smeedwerk, constructie, raam of deur ontvangt u van ons altijd een schriftelijke offerte. Wij raden u aan om al in een vroeg stadium contact op te nemen met ons. Dit levert bij het ontwerp en de productie, maar vooral tijdens de montage veel voordelen op.

Opdracht tot ontwerp

Na opdracht wordt het te maken werk op locatie ingemeten en wordt er aan de hand daarvan een ontwerp gemaakt. Bij het ontwerpen van alle details gaan we voor u aan de slag met het maken van tekeningen. Deze tekeningen krijgt u in PDF toegezonden ter controle van het ontwerp en maten. Na goedkeuring wordt het hier vertaald voor de werkplaats en komt het eindresultaat op termijn uw kant op.

Productie

Van der Vegt beschikt over een eigen werkplaats op onze locatie in Bleskensgraaf. Hier worden alle stalen trappen, hekwerken, deuren, ramen en constructies met de hand op maat gemaakt.

Behandeling

Het staal wordt beschermd tegen corrosie door een goede voorbehandeling, bijvoorbeeld: thermisch verzinken, schooperen of zinkfosfaatprimer. Na de voorbehandeling kan de trap, het hekwerk, de constructie, een raam of deur voorzien worden van kleur doormiddel van natlak of poedercoating.

Glas

Van der Vegt voert glas en staal als totaalpakket uit. Of het nu nieuwbouwglas, monumentenglas of glas in lood is. Na plaatsing verzorgen we zelf de afwerking met ons eigen team van ervaren vakmensen.

Montage

Van der Vegt beschikt over alle middelen voor montage op locatie. Dit geeft ons de gelegenheid om een constante controle uit te kunnen voeren tijdens het gehele proces: van ontwerp tot oplevering. Hierdoor kunnen wij de kwaliteit leveren die u van ons mag verwachten en heeft u een vast aanspreekpunt.

Foto's

Prachtige combinatie van gerestaureerde ongeïsoleerde en nieuwe geïsoleerde stalen profielen.

Smeed- en Construktiebedrijf Van der Vegt B.V. in het kort

Producten

Deuren
Ramen
Schuifpuien
Stalen kozijnen van stoeltjesprofielen

Levering aan

Bedrijven
Particulieren

Artikelen

STOELTJESPROFIEL?!

Het klassieke ongeïsoleerde stalen stoeltjesprofiel werd veel toegepast in de jaren ‘20 en ‘60 van de vorige eeuw. Bekende architecten zoals Dudok, Duiker en Peutz gebruikten stoeltjesprofielen...

BLADGOUD VERGULDEN

Goud oxideert niet, verliest geen glans, is duurzaam en er is maar een klein beetje licht nodig om goud te laten schitteren. Deze luxe uitstraling en warme gloed zorgen er voor dat mensen goud omarmen....

TRADITIONEEL KLINKEN!

Metalen kunnen op verschillende manieren aan elkaar bevestigd worden. Door uitneembare en een niet – uitneembare verbinding. Uitneembare verbindingen zijn: Bout Schroef Niet - uitneembare verbindingen...

STOPVERF? POLYSILOXANEN KIT!

Van der Vegt levert stalen ramen en deuren op aanvraag zonder glaslatten, iets wat tegenwoordig de standaard is. Naast de hedendaagse herwaardering voor de industriële, authentieke uitstraling...

Geïsoleerde VS ongeïsoleerde stalen buiten puien

Stalen kozijnen en deuren zijn van alle tijden en hebben karakter. Maar vooral: ze zorgen voor een unieke uitstraling! Voor een industriële stijl zijn stalen deuren een echte eye-catcher! De slanke...

Onze locatie

Smeed- en Construktiebedrijf Van der Vegt B.V.


Manmakerweg 2 2971 VP Bleskensgraaf
088-1652000 Klik om te bellen