Bekura B.V.


Beresteinseweg 36 1217 TJ Hilversum
0356400649 Klik om te bellen

Over Bekura B.V.

Bekura is gespecialiseerd in kunststof en aluminium kozijnen, ramen, deuren en serres. Bekura beschikt over een uitgebreide showroom alwaar U deskundig wordt geadviseerd. Kozijnen van Bekura worden op maat en geheel naar Uw wens gemaakt in onze eigen fabriek. Hierna worden de kozijnen door onze eigen deskundige montageploegen bij U gemonteerd. Tevens kunt U bij Bekura terecht voor inzethorren, rolhorren, screen’s, rolluiken en vele andere producten. Met de kozijnen van Bekura heeft U gegarandeerd een kwaliteitsproduct. Nooit meer schilderen een zeer gering onderhoud. Met onze ruime ervaring (sinds 1985 !) is Bekura de absolute specialist. “Kies voor zekerheid,……. Kies voor Bekura!”

Bij Bekura kunt U in de uitgebreide showroom, tal van opstellingen te zien zijn, om een goed beeld te krijgen van de toepassingsmogelijkheden van kunststof en aluminium. Bedenk daarbij dat de showroom het uitvloeisel is van nogmaals het in eigen beheer uitvoeren van de montage en plaatsing van de kozijnen en dergelijke. Niet voor niets krijgt Bekura vaak herhalingsopdrachten nadat klanten naar een andere woning verhuizen, maar ook komt het met grote regelmaat voor dat een tweede generatie klanten zich bij Bekura meldt. ,,Het leuke aan ons vak is dat je vragen krijgt, waarna je productiegericht gaat zoeken naar oplossingen waar de klant uiteindelijk tevreden mee is en dan heb ik het beslist niet alleen over de prijs, ook het gevoel moet goed zijn.’’

Het is inmiddels wel bekend dat kunststof en aluminium zeer betaalbaar zijn, weinig onderhoud behoeven en een lange levensduur hebben en de waarde van een woning positief beïnvloeden. Bekura’s offertes aan duidelijkheid niets te wensen overlaten. Service voor- en achteraf en de nodige garantie zijn voor Bekura geen loze begrippen. Bekura wil graag garant staan voor het gevoel bij de klant dat alle zorgen uit handen genomen worden en dat de gemaakte keuzes tot in de finesses worden uitgevoerd.

“Kies voor zekerheid,……. Kies voor Bekura!”

Foto's

Bekura B.V. in het kort

Producten

Aluminium kozijnen
Deuren
Gevelbekleding, dakkapellen
Horren
Kunststof kozijnen
Ramen
Rolluiken, screens
Schuifpuien

Levering aan

Bedrijven
Particulieren

Onze locatie

Bekura B.V.


Beresteinseweg 36 1217 TJ Hilversum
0356400649 Klik om te bellen